lördag, januari 17, 2009

Årets första


Skulle ju egentligen fundera på om jag kan rensa lite i samlingen, men idag blev det tvärtom. Jessica såg ett par sneakers hon gillade på rean hos adidas i brunogallerian. De var fina, men fanns inte i hennes storlek, däremot i min. Som den goda vän jag är köpte jag dem givetvis så att hon har en chans att se skorna regelbundet trots allt.
Jag tror blekt denimblått kommer stort till våren, då blir de här perfa! Desstuom kan jag lindra min klimatångest något med att skorna ingår i adidas grün-serie.

fredag, januari 16, 2009

Far, får får ha pumps?

Ny förpackning


Att slänga de gamla pappkartongerna och fylla de nya genomskinliga skolådorna var en fröjd. Även gamla, lätt skavda trotjänare till sandaler lyser upp när de får ett nytt stiligt bo. Kanske en parallell till hur det blir när jag flyttar från "varsamt renoverad charm" till stilig nybyggd lägenhet?

onsdag, januari 14, 2009

Ny förvaring

Skofrossaren ska flytta och kommer i framtiden vara tvungen att dela garderobsutrymme med en t-shirtfrossare. Detta kommer att innebära krav på rättning i leden, minst sagt.
Som ett första litet steg på vägen till en stilig och strukturerad skogarderob har jag nu köpt ett lass genomskinliga, stapelbara skolådor från Stör. Vecklade upp 20 lådor igår. Idag ska de fyllas. Fortsättning följer.

My Dead Pony

Fina illustrationer, varav några med skor.