onsdag, maj 24, 2006

Det tråkigaste skoköpet

Det finns faktiskt skor som även en skofrossare är måttligt road av att köpa: joggingskor.

När funktionen är helt överordnad formen blir shoppingen inte alls lika lustfylld. Jovisst, det finns snygga modeller men eftersom joggingskor är färskvaror som kommer till bäst-före-datumet snabbare ju mer de används, vill jag helst inte ha ett par snygga skor så att jag frestas att använda dem till annat än just joggandet.

Det går heller inte att komma ifrån att jag känner mig väldigt löjlig när jag jag ska springa på löpbandet i butiken under uppsikt av skoförsäljaren som ska försöka hitta rätt sko för mitt löpsteg.

Nu är det hursomhelst dags att sluta förtränga att smärtorna i smalbenen efter varje löprunda beror på att stötdämpningen skrumpnat ihop helt. Dags att ta itu med problemet. Brukar vända mig till Löplabbet när det är dags för förnedringsshopping, men idag tänker jag för omväxlings skull ge den hyfsat nyöppnade konkurrenten Runner's store på Vasagatan en chans.

söndag, maj 07, 2006

Bländande blekt


Varning för bländande vita vårben!
Själv har jag gått med solglasögon hela helgen och låtsats att jag är åtminstone lite beige i hudtonen men här syns sanningen, och den påminner mer om minimjölk än alabaster, det är jag medveten om. De svarta sandaletterna införskaffades på Bianco i lördags som en god gärning. Vännen Johanna skulle köpa ett par kilklackar till en kommande fest, och Bianco hade "köp 2 betala för 1" -erbjudande på allt i butiken. Klart jag ställde upp och sympatihandlade så att vi "tjänade" 350 kr var.

onsdag, maj 03, 2006

Basgarderob?

De flyter runt en lista i bloggosfären, där det gäller att bocka av sin egen garderob mot en basdito som den där Ebba har hittat på. Well, jag har aldrig haft mycket till basgarderob, snarare en knasgarderob.
Skobasen är det inget problem med dock. Den ska tydligen innehålla följande: