torsdag, februari 23, 2006

There goes the neighbourhood igen

Bläddrade igenom senaste numren av Damernas Värld och Femina hos mamma och i nån av dem ( jag tycker att de blir mer och mer lika, förr var Femina otvivelaktigt tantigare ) tror jag att jag såg en bild på en ny kurbits-modell från Åsa Westlunds fina There goes the neighbourhood. Det var inte någon av sandalerna som jag suktade efter tidigare, utan en mer "påklädd" modell tror jag. Har inte hittat något om nya modeller på nätet, men nu ska jag hålla utkik.

tisdag, februari 21, 2006

Skotull

Hittade en Svd i lunchrummet och såg att de toppar med hotet om höjda skotullar.
EU propsar på strafftullar på skor från Kina och Vietnam, så mycket som 20% kan det tydligen bli fråga om. Ytterligare en anledning att inte vänta med sina inköp utan slå till på en gång!

onsdag, februari 15, 2006

Spaning

I lördags var jag en sväng förbi NK, mer specifikt den (ganska) nyöppnade, nyrenoverade skoavdelningen som numera ligger i entreplanet. Jag blev lite förälskad i ett par fyrtiotals-inspirerade svarta pumps med öppen tå och bred klack. En av expediterna bar dem i snygg kombination till ett par knallgula sockor med någon sorts knyt eller spets vid vristen ( såg bättre ut än det låter) och jeans.

Det blev inget inköp, min shopping har den sista tiden varit på tragiskt vvs- inriktad, men mina ebay-sökningar innehåller för närvarande ofta orden "chunky" och "peep".
Förr eller senare blir det nåt inköp åt det hållet.

fredag, februari 10, 2006

Kollaps

Oj, vad luftigt det känns om foten tänkte jag.
Tittade ner och såg att dragkedjan på höger stövel kollapsat. Dragkedjan var öppen upp till vristhöjd. Försökte fixa problemet själv, till följd att nu är hela dragkedjan öppen och helt urspårad. Hmm, undrar om jag kan hålla ihop stöveln med tejp när det blir dags att gå hem. Skomakaren får besök ikväll.

måndag, februari 06, 2006

skovideo

För några dagar sedan tipsade Tilda om vad som måste vara den skoigaste videon någonsin. Jag tog mig inte tid att titta på den förrän idag, men den var en sann njutning ur ett skofrossa-perspektiv. Kolla in videon till "Let my shoes lead me forward" på alltid lika fantastiska Jenny Wilsons hemsida.

fredag, februari 03, 2006

beredd





Så blev det snö och slask igen.
Men nu är jag beredd, eller alldeles snart iallafall, när mina nya röda allväderstövlar kommer hem från Tennessee. Fulsnygga, men roliga.